Wydrukuj tę stronę
niedziela, 25 październik 2020 14:31
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2020 - JESIEŃ
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany poniedziałek, 25 styczeń 2021 10:35
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
WYDANIA
PDF
MIĘSNE TECHNOLOGIE
jakub
Najnowsze od jakub
Amerykanie liczą straty z powodu HPAI
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Artykuły powiązane
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym