Wydrukuj tę stronę
poniedziałek, 01 marzec 2021 11:52
MIĘSNE TECHNOLOGIE 1/2021
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany czwartek, 08 lipiec 2021 14:55
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
MIĘSNE TECHNOLOGIE
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Amerykanie liczą straty z powodu HPAI
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Artykuły powiązane
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym